Gionee F5L – smartphone dotat cu procesor octa-core, display HD, 4 GB de RAM și Marshmallow

Compania chineza Gionee a receptionat recent certificarea TENAA pentru un nou smartphone elegant si potent iar terminalul se intituleaza F5L.

Gionee F5L dispune de un procesor octa-core tactat la 1.4 GHz, secondat de catre 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Gionee F5L este echipat cu un display IPS care masoara 5.3 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminale este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Gionee F5L este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee are 7.7 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata Amigo UI.

Gionee F5L va fi lansat in curand iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca Gionee a lansat recent smartphone-ul Steel 2 iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu