Cei de la Gearbest au dat startul unei noi campanii de reduceri consistente!

Cei de la gearbest.com au dat startul unei noi campanii de reduceri incendiare iar din aceasta campanie fac parte mii de produse care au discouunt-uri consistente.

Gearbest-epic-sale-2015

Asa cum v-am obisnuit deja am selectat pentru voi si cateva dintre cele mai interesante reduceri:

  • Phablet-ul XIAOMI RedMi Note 2 poate fi achizitionat la un pret excelent de doar 169 dolariRedMi Note 2 ascunde sub capota procesorul octa-core MediaTek Helio X10 tactat la 2.2 GHz, GPU Power VR G6200 , 2 GB RAM si 16 sau 32 GB memorie interna, care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.
  • MEIZU M2 este smartphone elegant si potent care poate fi achizitionat la doar 116 dolari.
  • Phablet-ul Letv 1s  poate fi achizitionat la pretul de 196 dolari. Va reamintim faptul Letv 1s ca ascunde sub capota procesorul octa-core MediaTek Helio X10 tactat la 2.2 Ghz, GPU Power VR G6200, 3 GB  RAM LPDDR3 si 32 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 GB.
  • Teclast X16 Pro este  o tableta eleganta care ascunde sub capota un hardware de top iar aceasta poate fi achizitionata la 260 dolari.

Gearbest-epic-sale-2015

Transportul produselor achizitionate este gratuit si in Romania doar ca noi va recomandam sa optati pentru DHL deoarece prin intermediul acestora veti receptiona coletul in maxim 7 zile iar costurile de transport sun decente.

Deasemenea trebuie retinut si faptul ca puteti evita taxele de transport in cazul in care produsul pe care doriti sa-l comandati se afla in depozitul din Europa al celor de la gearbest.com.

Gearbest-europe-warehouse

Acum nu ne ramane decat sa va uram spor la shopping iar daca aveti neclaritati cu privire la plasarea unei comenzi nu ezitati sa ne contactati pe noi sau pe partenerii nostrii de la gearbest.com.

Cele mai recente comentarii

  1. Ovidiu Sutan 29 decembrie 2015
    • Aries 30 decembrie 2015
  2. Tavi 29 decembrie 2015
  3. Maria 29 decembrie 2015

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!