Blog ITHOT.RO

Gearbest a dat startul unei noi campanii de reduceri incendiare!

Cei de la gearbest.com au dat startul unei noi campanii de reduceri incendiare iar din aceasta campanie fac parte mii de produse care au disvouunt-uri consistente.

Christmas-sale-gearbest

Asadar daca nu a-ti achizitionat cadourile de sarbatori pentru cei dragi acum este un moment prielnic iar oferta completa este disponibila aici.

Asa cum v-am obisnuit deja am selectat pentru voi si cateva dintre cele mai interesante reduceri:

Gearbest-promotii-1

Trebuie sa mentionam si faptul ca lista de produse aflate in promotie se va updata periodic pana in data de 25 decembrie 2015, data la care ia sfarsit aceasta campanie de reduceri.

Transportul produselor achizitionate este gratuit si in Romania doar ca noi va recomandam sa optati pentru DHL deoarece prin intermediul acestora veti receptiona coletul in maxim 7 zile iar costurile de transport sun decente.

Christmas-sale-gearbest

Deasemenea trebuie retinut si faptul ca puteti evita taxele de transport in cazul in care produsul pe care doriti sa-l comandati se afla in depozitul din Europa al celor de la gearbest.com.

Acum nu ne ramane decat sa va uram spor la shopping iar daca aveti neclaritati cu privire la plasarea unei comenzi nu ezitati sa ne contactati pe noi sau pe partenerii nostrii de la gearbest.com.

Lasă un comentariu