Home Noutăți Galaxy Watch Active2 primește un update major

Galaxy Watch Active2 primește un update major

by BYTZA

Cei de la Samsung au anuntat faptul ca vor aduce noi funcții de sănătate, comunicare și conectivitate pe Galaxy Watch Active2 printr-o actualizare de software, care este disponibila deja.

Cele mai recente actualizări de software aduc funcțiile preferate de sănătate, comunicare și conectivitate pe Galaxy Watch Active2

Iată noile funcții disponibile în curând pe Galaxy Watch Active2.Îmbunătățiți-vă performanța atletică

Dezvoltați-vă capacitățile de alergare, rămâneți în formă și preveniți problemele de sănătate cu ajutorul funcției Running Analysis. Acum, Galaxy Watch Active2 oferă o analiză de alergare autonomă și pune la dispoziție o varietate de metrici precum asimetria, regularitatea, rigiditatea, oscilația verticală, contactul și timpul de zbor, pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți performanța și să limitați accidentările.În plus, puteți măsura VO2 max, un indicator ce determină cantitatea maximă de oxigen pe care o persoană o poate utiliza în timpul exercițiilor fizice intense. Aceasta este o evaluare obișnuită folosită în general pentru a determina capacitatea și performanța unui atlet și poate fi utilizată pentru a evalua progresul din rutina de antrenament, ajutându-vă, totodată, să vă îmbunătățiți rezistența.

Aveți grijă de cei dragi, chiar și de la distanță

Funcția de detectare a căderilor vă ajută să aveți grijă atât de dvs., cât și de cei dragi, chiar și atunci când vă aflați la distanță. Atunci când este detectată o potențială cădere, opțiunea de a trimite o notificare SOS către patru persoane de contact pre-desemnate vi se va afișa imediat, astfel încât să vă simțiți în siguranță oriunde v-ați afla.

Comunicare mai avantajoasă direct de la încheietura mâinii

În loc să fiți nevoiți să porniți telefonul de fiecare dată când primiți conținut foto sau emoticoane pe smartwatch, acum le  puteți vizualiza direct de pe Galaxy Watch Active2. În plus, cu funcția  Smart Reply, vi se oferă sugestii de răspuns atât pentru mesaje, cât și pentru imagini, prin tehnologia avansată de recunoaștere a fotografiilor, astfel încât să puteți trimite un răspuns, chiar și atunci când sunteți grăbiți.

Iar când primiți un mesaj, ceasul dvs. va afișa acum în mod automat tot istoricul chat-ului dvs., nu doar  cel mai recent mesaj primit, astfel încât să puteți prelua rapid conversația. Acum nu mai sunteți nevoiți să treceți constant de la un dispozitiv la altul – puteți face mai mult direct de la încheietura mâinii.Odată cu cele mai recente actualizări, veți primi și noi răspunsuri amuzante. Acum puteți selecta să trimiteți atât AR Emoji Stickers, cât și Bitmoji Stickers direct de pe ceas, astfel încât să vă puteți exprima așa cum doriți prin mesaje în timp ce vă deplasați.Controlați fără efort experiența mobilă

Cu Galaxy Watch Active2, acum puteți controla experiența mobilă mai mult ca niciodată, putând rula muzica preferată de pe telefon. Prin această actualizare, puteți avea acum o experiență muzicală și mai spectaculoasă prin intermediul ecosistemului conectat Galaxy pe smartphone, Galaxy Buds și smartwatch.

În plus, Galaxy Watch Active2 va suporta acum și funcția scroll capture, astfel încât atunci când faceți o captură de ecran de pe smartwatch-ul dvs., aceasta este trimisă automat ca imagine către smartphone-ul dvs. În acest fel, puteți face captură la mesaje, informații legate de antrenament și multe altele. Pentru mai multe informații despre Galaxy Watch Active2, accesați accesti link.

Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau operator. Actualizarea va fi disponibilă mai întâi pe versiunile Bluetooth ale Galaxy Watch Active2 și se va lansa pe versiunile LTE la scurt timp după aceea. Necesită cea mai recentă versiune a aplicației Galaxy Wearable și a plugin-ului Galaxy Watch Active2.

Când selectați „alergare” din secțiunea de exerciții din aplicația Samsung Health, Galaxy Watch3 va efectua automat analiza modului în care alergi și VO2max în timpul antrenamentului. Pentru o citire exactă, ar trebui să măsurați VO2 max doar atunci când alergați în aer liber timp de cel puțin 20 de minute.

Pentru a activa pe mobil: aplicația Galaxy Wearable> SOS> Activați „Detectează căderile” și adăugați pe cineva pentru a primi notificările SOS. Funcția de detectarea a căderii recunoaște căderea atunci când este implicată o mișcare dinamică și nu una normală. Necesită conexiune la rețea pentru a notifica contactul de urgență. Precizia GPS poate fi afectată de obstacole ale semnalului satelit, precum clădirile.

Disponibil în 9 limbi, precum engleză, franceză, germană, italiană, coreeană, poloneză, rusă, spaniolă și ucraineană.

Compatibil cu smartphone-urile Samsung Galaxy cu One UI 2.5 sau mai mare și cu camera AR Emoji; Suportă maximum 45 de stickere în total: Trei avatare Emoji AR, cu maximum 15 stickere fiecare.

Compatibil cu smartphone-urile Samsung Galaxy cu aplicația Bitmoji; până la 30 de stickere acceptate. Această funcție este disponibilă pentru utilizatorii care au instalat cea mai recentă versiune a aplicației Bitmoji pe smartphone.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments