Galaxy S8+ se va intitula noul phablet din portofoliul celor de la Samsung iar noul logo apare în prima poză

Iata ca au aparut si confirmarea faptului ca noul phablet din portofoliul celor de la Samsung se va intitula Galaxy S8+ iar aceste informatii sunt atestate prin intermediul imaginii de mai jos.

Va reamintim faptul ca Samsung Galaxy S8+ va fi disponibil atat in varianta echipata cu procesorul Qualcomm Snapdragon 830, cat si in varianta dotata cu procesorul Exynos 8895, vor fi diponibile variante echipate cu 4 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun 6 GB de memorie RAM LPDDR4/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Samsung Galaxy S8+ este echipat cel mai probabil cu un display curbat Super AMOLED, care masoara 6.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy S8+ va fi echipat cu un acumulator de 3.500 de mAh care dispune de tehnologia Qualcomm Quick Charging 4.0(QQC) iar terminalul va rula versiunea de android 7.0 Nougat.

Samsung Galaxy S8+ este un smartphone dual-sim, compatibile 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11ac, senzor de monitorizare a ritmului cardiac, Bluetooth 4.2 LE, GPS cu GLONASS, USB 2.0 si NFC iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Samsung Galaxy S8+ poseda certificarea IP68, asadar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in data de 29 martie 2017 in cadrului unui eveniment care va avea loc in New York si va fi disponibil spre comercializare din data de 21 aprilie 2017. Preturile de comercializare vor porni de la 799 de Euro pentru varianta de baza si vor ajunge la 899 Euro pentru varianta de top.

Va reamintim si faptul ca noul flagship al celor de la Nokia si-a facut aparitia intr-o noua randare de calitate iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu