Galaxy Note 5 si S6 Edge+ pot fi testate acum si virtual!

Cei de la Samsung au lansat recent doua aplicatii prin intermediul carora fanii pot testa noile flagship-uri in mod virtual, direct pe smartphone-ul pe care il detin.

Note-5-virtual

Cu ajutorul acestor aplicatii puteti vizualiza din orice unghi aceste terminale si primiti detalii cu privire la cele mai interesante functii ale acestora.

Aplicatia pe care trebuie sa o instalati pentru a testa Galaxy Note 5 este disponibil aici si poate fi instalata de catre toti utilizatorii platformei android.

Aceasta aplicatie va ofera  detalii cu privire la: design, functia de fast wireless charging, S-Pen si accesoriile disponibile pentru acest terminal.

Va recomandam sa instalati si aplicatia dedicata lui S6 Edge+ care este disponibil aici iar aceasta va ofera posibilitatea sa testati display-ul de 5.7″, functia de live streaming si Edge UX.

Galaxy-S6-Edge+

Pentru a rula in conditii optime aceste aplicatii va trebui sa dispuneti de un terminal care ascunde sub capota un procesor dual-core tactat la 1.4 Ghz, 1GB RAM, android 4.1 iar display-ul sa ruleze la rezolutie HD.

Din pacate fanii Apple, in speta iPhone, nu vor putea testa aceste aplicatii extrem de interesante deoarece acestea nu sunt disponibile pentru platforma iOS.