Blog ITHOT.RO

Galaxy Note 5 si S6 Edge+ pot fi testate acum si virtual!

Cei de la Samsung au lansat recent doua aplicatii prin intermediul carora fanii pot testa noile flagship-uri in mod virtual, direct pe smartphone-ul pe care il detin.

Note-5-virtual

Cu ajutorul acestor aplicatii puteti vizualiza din orice unghi aceste terminale si primiti detalii cu privire la cele mai interesante functii ale acestora.

Aplicatia pe care trebuie sa o instalati pentru a testa Galaxy Note 5 este disponibil aici si poate fi instalata de catre toti utilizatorii platformei android.

Aceasta aplicatie va ofera  detalii cu privire la: design, functia de fast wireless charging, S-Pen si accesoriile disponibile pentru acest terminal.

Va recomandam sa instalati si aplicatia dedicata lui S6 Edge+ care este disponibil aici iar aceasta va ofera posibilitatea sa testati display-ul de 5.7″, functia de live streaming si Edge UX.

Galaxy-S6-Edge+

Pentru a rula in conditii optime aceste aplicatii va trebui sa dispuneti de un terminal care ascunde sub capota un procesor dual-core tactat la 1.4 Ghz, 1GB RAM, android 4.1 iar display-ul sa ruleze la rezolutie HD.

Din pacate fanii Apple, in speta iPhone, nu vor putea testa aceste aplicatii extrem de interesante deoarece acestea nu sunt disponibile pentru platforma iOS.

Lasă un comentariu