ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

FoodEx pune la bătaie un iPhone X iar prin intermediul acestora vă puteți comanda simplu și rapid…..mâncarea

Astazi o sa va prezentam o noua platforma online iar aceasta poarta numele de FoodEx si prin intermediul acesteia va puteti comanda mancarea dorita, extrem de rapid si usor.

FoodEx este o platforma globala iar aceasta este practic puntea de legatura dintre restaurante si clienti, facilitand plasarea si livrarea comezilor.

In acest fel, clientii vor avea acces la toate restaurantele lor preferate intr-un singur loc, economisind timp pretios, in timp ce sunt in permanenta informati cu privire la cele mai importante puncte de interes: pretul mancarii si timpul de livrare.

Capitala Romaniei este primul oras din tara care beneficiaza de acest nou serviciu si extrem de util, asadar doar daca locuiti in Bucuresti va puteti bucura de serviciile acestora.

Update: Incepand de luni (18 iunie 2018) o sa fie disponibil acest serviciu si in urmatoarele orase: Timisoara, Cluj Napoca, Brasov si Iasi.

Prin intermediul celor de al FoodEx puteti castiga unul dintre cele mai ravnite smartphone-uri ale momentului, in speta un celebru iPhone X iar detaliile complete ale campaniei sunt disponibile aici.

Daca doriti sa va inscrieti in acest concurs va trebui sa:

  • comandati de minim 50 de ron de la restaurantele recomandate;
  • sa dati like si share la pagina de facebook a celor de la FoodEx.

Comenzile se pot plasa si cu ajutorul aplicatiilor dedicate dispozitivelor mobile(disponibile atat pentru cele care ruleaza iOS, cat si pentru cele care ruleaza pe platforma android) iar acestea pot fi descarcate prin intermediul acestui link.

Dezvoltatorii platformei au creat un design fresh si inovativ, bazat pe progrese tehnologice, construit in jurul clientilor si al partenerilor. Plasarea unei comenzi este foarte usoara, chiar intuitiva, precum verificarea unui cont din social media.

Comenzile se pot plasa in mai putin de 1 minut

Rapiditate si usurinta in utilizare sunt cele doua ingrediente de baza pe care a fost construita platforma FoodEx. Pentru cei care au initiat proiectul, rapiditatea se traduce prin gasirea facila, in doar cateva secunde, a restaurantului preferat al fiecarui utilizator, dar si prin timpul necesar pentru plasarea comenzii iar acesta se rezuma la mai putin de 1 minut.

FoodEx: facilitati si flexibilitate

FoodEx va lansa curand si un sistem de loializare prin puncte, de care clientii fideli vor putea beneficia pentru reduceri la comenzile efectuate. Clientii vor avea si optiunea de precomanda, prin care pot comanda mancarea preferata si pot stabili parametrii precum ziua si ora de livrare a acesteia. In plus, prin sistemul sau inteligent de constructie, platforma memoreaza comenzile anterioare si, in functie de acestea, va sugereaza anumite restaurante.

“Clientii si restaurantele care aleg sa intre in comunitatea FoodEx si sa utilizeze platforma vor regasi o echipa tanara si flexibila, gata sa ofere un serviciu exceptional. FoodEx este foarte usor de adaptat la orice tip de restaurant si se integreaza usor cu sistemul de comenzi al restaurantului, astfel ca platforma va facilita receptionarea, plasarea comenzii si va usura aspectele logistice de care depind restaurantele.” – a declarat Alexandru Petcu – Country Manager FoodEx Romania.

De retinut si faptul ca FoodEx este o platforma online internationala de comenzi si livrare de mancare, cu un numar de restaurante si utilizatori in crestere constanta. Una din companiile parentale este Compania de Advertising AdNow. Planul companiei este ca, in urmatorul an, platforma FoodEx sa fie disponibila in 11 tari, atat pentru utilizatorii din Europa de Est, cat si Orientul Mijlociu si Asia.

Lasă un comentariu