FLANCO are în ofertă o mulțime de….

Flanco este unul dintre cei mai mari retaileri din Romania iar in oferta acestora sunt prezente acum si o multime de smartphone-uri produse de catre Xiaomi.

Cel mai interesant smartphone de buget este Xiaomi Redmi 6A iar terminalul dispune de procesorul Quad-Core MediaTek Helio A22, secondat de catre 2GB de memorie RAM si 16GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13MP(f/2.2), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP(f/2.2) si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi 6A are un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 5.45 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul este dotat cu jack de 3.5mm pentru casti.

Xiaomi Redmi 6A este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este echipat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 8.3mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 9.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 6A se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 499 de lei prin intermediul celor de la flanco.ro.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *