Flanco ofera de Black Friday reduceri la peste 400.000 mii de produse!

Update 1 – Va invit sa vizualizati catalogul complet al celor de la Flanco iar intreaga oferta va fi disponibila aici incepand din zorii zilei de 20 noiembrie 2015, de la ora 7:00.

V-am comunicat deja ofertele senzationale pe care cei  de la eMAG le-au pregatit de Black Friday, iata ca acum a venit randul celor de la Flanco sa ne incante cu modul in care acestia sau pregatit pentru acest eveniment special.

Dati click pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza oferta completa!

Flanco-Black-Fiday-2015

Cei de la Flanco vor avea reduceri consistente la peste 400.000 de mii de produse iar startul oficial al campaniei se da in zori zilei de 20 noiembrie 2015 la ora 7:00, atat in magazinele online cat si in cele offline.’

Va recomandam sa evitati intr-un mod elegant imbulzeala care se va produce in magazinele fizice si sa va faceti cumparaturile online iar daca nu aveti deja un cont pe flanco.ro este timpul sa va creati rapid unul prin intermediul acestui link.

Ulterior ramaneti logati si adaugati in cosul de cumparaturi produsele pe care sunteti interesati sa le achizitionati de Black Friday iar intreaga oferta este disponibila aici.

Prin intermediul acestui  mic truc in zorii zilei de Black Friday veti putea plasa rapid si fara probleme comanda din doar cateva click-uri.

Vom transmite live cele mai atractive reduceri de care puteti pe parcursul celor 3 zile in care se va desfasura acest eveniment!

Lasă un comentariu