eMAG a dat startul procedurii de preluare a magazinului online PC Garage!

Astazi am fost “socati” sa aflam faptul ca eMAG a dat startul procedurii de preluare a celebrului magazin online PC Garage iar mai jos regasiti comunicatul de presa care confirma aceasta tranzactie.

eMAG-PC-Garage-Love

PC Garage este un magazin specializat în produse IT și electronice, devine parte a grupul eMAG în urma acordului de preluare încheiat în luna aprilie.

În continuare, PC Garage își va dezvolta independent brandul și echipa și va intra pe piețe noi cu ajutor strategic din partea eMAG.

Marius Ghenea, antreprenor a declarat ca: “Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional. În plus, este o recunoaștere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul și asociatul meu Traian Cristea, cât și a modelului de business specializat al companiei, o construcție solidă și pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile și continuată de Traian și colegii noștri de echipă începând din 2009.”

Traian Cristea, director general PC Garage a declarat ca: “În cei 11 ani de când e pe piață, PC Garage și-a creat reputația de specialist în soluții de IT și gaming, care stă foarte aproape de clienți printr-o comunitate pasionată. Am ajuns la un punct în care ne-am dorit să ne dezvoltăm mai departe și eMAG este cel mai bun partener pe care îl puteam avea. Împărtășim multe valori și dorința de a le oferi clienților cele mai bune servicii. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe piețe noi.”

Iulian-Stanciu_Director_General-eMAG-www.ithot.ro

Iulian Stanciu, CEO eMAG: „PC Garage este un nume puternic și apreciat care a reușit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare și cunoaștere foarte bună a produsului și a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate și oamenii talentați din echipă. Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii.”

PC Garage va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general. Brandul, echipa, comunitatea și platforma PC Garage vor fi păstrate și dezvoltate

Este excelent faptul ca brandul, echipa, comunitatea și platforma PC Garage vor fi păstrate și dezvoltate, desi speram ca macar cuplul Madalin & Roberto sa fie dat afara :))

Tranzacția se va finaliza după ce vor receptiona avizul de la Consiliul Concurentei.