Elephone S7 își face apariția într-un nou teaser iar terminalul dispune de specificații hardware de top

Noul flaghsip al celor de la Elephone isi face aparitia intr-un nou videoclip de tip teaser iar terminalul dispune de specificatii hardware de top.

Elephone-S7-4

Dupa cum puteti vedea Elephone S7 este o veritabila clona dupa celebrul flagship al celor de la Samsung, in speta Galaxy S7.

Elephone-S7-13

Conform celor mai recente informatii se pare ca Elephone S7 este echipat cu procesorul deca-core Mediatek Helio X20, GPU Mali-T880 MP4, vor fi disponibile variante dotate cu 2 GB RAM/16 GB spatiu de stocare intern, 3 GB de RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

In toate cele trei variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Elephone-S7-3

Elephone S7 este echipat cu un display „bezel-less” care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Elephone-S7-14

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele par sa fie de cea mai buna calitate.

Elephone-S7-12

Elephone S7 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si va dispune de: WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Elephone-S7-4

Noul smartphone din portofoliul celor de la Elephone va rula cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow.

Elephone-S3-16

Elephone S7 va fi lansat in curand iar terminalul va detine cu siguranta un raport excelent intre pret si specificatii.

Mai jos regasiti cele 2 videoclipuri de tip teaser pe care cei de la Elephone le-au lansat pana acum pentru a-si promova noul flagship.

https://youtu.be/t2ocfRfmtQ4

Va reamintim si faptul ca am testat recent modelul Elephone S3 iar atat review-ul complet, cat si concursul aferent acestuia sunt disponibile aici.

Elephone-S3-16

Lasă un comentariu