Elephone C1X – smartphone dotat cu procesor quad-core, display HD și 2 GB de RAM, la doar 90 de dolari

Noul smartphone entry-level din porotofoliul celor de la Elephone se intituleaza C1X iar terminalul se afla in promotie acum pe gearbest.com.

Va reamintim faptul ca Elephone C1X dispune de procesorul quad-core Mediatek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali T720-MP1, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP(cu interpolare), este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 5 MP.

Elephone C1X este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Elephone C1X este un smartphone dual-sim(nano + micro), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n. Bluetooth v4.0, GPS si A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Elephone are 7.7 grosime, este dotat cu un acumulator de 2.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Elephone C1X este disponibil deja la precomanda pe gearbest.com si poate fi achizitionat la doar 90 dolari(379 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu