Elephone C1 Mini – smartphone dotat cu procesor quad-core, display HD și carcasă metalică, la 90 de dolari

Compania chineza Elephone a lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul se intituleaza C1 Mini si adopta un design atractiv.

Elephone C1 Mini dispune de procesorul quad-core Mediatek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 1 GB de memorie RAM si 16 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP(cu interpolare), este dotata cu touch-focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Elephone C1 Mini este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla Asahi Glass.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Elephone C1 Mini este un smartphone dual-sim (micro + nano/microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, GPS cu A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Elephone este dotat cu un acumulator de 2.300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Elephone C1 Mini este disponibil deja la precomanda si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la 90 de dolari (376 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu