Drop test extrem pt Galaxy S6 Edge si iPhone 6

Noul amiral Samsung a fost supus celor mai dure teste in comparaţie cu rivalul sau, iPhone 6 iar cei de la EverythingApplePro au decis sa testeze cele 2 gadget-uri in cele mai „uzuale” variante.

Galaxy-s6-iphone-6-ithot.ro

Astfel in primul test au simulat scaparea din buzunar iar ambele telefoane au rezistat extrem de bine.

In testul secund se simuleaza caderea in momentul in care vorbim la telefon iar Samsung Galaxy S6 a fost mai „sifonat” decat iPhone 6.

Iar in testul final ambele telefoane sunt aruncate, de dragul show-ului, de la o inaltime de 3 metri si din pacate amiralul Apple a fost facut „dauna totala”.

Conform producatorului, acest telefon se doreste a fi un produs care impresioneaza si multumeste fiecare utilizator. Elementele sale hardware sunt cele mai performante componente asamblate vreodata pe un terminal mobil. Dar cei de la Samsung nu s-au oprit aici si au dotat telefonul cu un display QHD, care beneficiaza de o tehnologie în premiera, fiind curbata pe ambele margini.
Desi are la baza acelasi nucleu hardware precum Galaxy Note 5, noul smartphone Samsung este cel mai elegant telefon business de pana acum. Exceptand acest aspect, cele 2 telefoane nu au nici alt element comun, sunt 2 telefoane complet diferite si unice în felul lor. A fost lansat cu rolul de a fi cel mai bun si din ce se vede pana acum se pare ca a si reusit, analizând succesul de care se bucura fratele sau Galaxy S6 Edge.
Despre Samsung Galaxy S6 Edge Plus am putea spune ca a fost dragoste la prima vedere. Asadar în cele ce urmeaza echipa noastra va prezinta principalele puncte forte ale telefonului si lucrurile care ne-au placut sau nu pe parcursul testului..

Asadar se pare ca iPhone 6 are rau de inaltime iar rezultatul il puteti vizualiza in videoclipul de mai jos,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata