ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Doopro P5 poate fi achiziționat acum la 399 de lei și are cameră foto duală CMOS, display HD + senzor amprente

Doopro P5 este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul poate fi achizitionat acum la doar 399 de lei.

Doopro P5 dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto secundara este duala si dispune de 5 MP + 5 MP, este dotata cu senzor CMOS, HDR si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 2 MP si este dotata cu flash LED.

Doopro P5 este echipat cu un display IPS in format 18:9, care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli iar acesta este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul pare sa stea destul de bine si la capitolul finisaje.

Doopro P5 este un smartphone dual-sim, compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Doopro are 9.35 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Doopro P5 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 399 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Ulefone Mix 2 poate fi achizitionat acum la un pret foarte bun iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu