Doogee X5 Max – smartphone dual-sim, dotat cu senzor de amprente si disponibil la doar 60 de dolari!

Noul smartphone entry-level al celor de la Doogee poarta numele de X5 Max si se evidentiaza prin intermediul raportului decent dintre pret si specificatii.

Doogee-X5-Max-4

Doogee X5 Max este echipat cu procesorul quad-core Mediatek MT6580, GPU Mali-400 MP, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Doogee-X5-Max-1

Camera foto principala dispune de 8 MP(cu interpolare), este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune tot de 8 MP(cu interpolare).

Doogee X5 Max are la “bord” un display IPS, care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Doogee X5 Max este un smartphone dual-sim, compatibil 3G si dispune de: Wi-Fi b/g/n, dual-band, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, GPS si GLONASS iar terminalul este echipat cu senzor de amprente.

Doogee-X5-Max-3

Noul smartphone entry-level al celor de la Doogee este dotat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow.

Doogee-X5-Max-4

Doogee X5 Max poate fi achizitionat de aici la pretul de doar 60 de dolari, daca veti utiliza urmatorul cod de reducere: X5MAXGB.

Doogee-X5-Max-2

Trebuie sa mentionam si faptul ca terminalul este disponibil in 2 variante de culoare(alb si negru) iar transportul este gratuit si in Romania.