DOOGEE F3 Ltd – smartphone elegant cu specificatii de top!

Compania chineza DOOGEE va lansa in curand un smartphone care se va face remarcat prin designul elegant, hardware-ul potent si pretul  atractiv.

doogee-f3-3

Noul flagship DOGEE se intituleaza F3 Ltd si are sub capota procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 4 GB RAM de tip LPDDR3, 32 GB spațiu de stocare care poate fi extins prin intermediul slot-ului microSD, cu maxim 128 GB.

DOGEE F3 Ltd este echipat cu un display IPS de 5″ care ruleaza la rezolutia de 2560×1440 pixeli si este protejat cu Gorilla Glass 3.

doogee-f3-1

Noul membru DOGEE are sub capota un acumulator de 3150 mAh si ruleaza cea mai recenta versiune de android Lollipop 5.1, customizat cu interfata specifica DOGEE.

Camera frontala dispune de 21 MP si este dotat cu senzor Sony IMX230 iar cameră secundara este de 8 MP.

doogee-f3-2

Pe surse am aflat ca DOGEE F3 Ltd va fi lansat in aceasta vara, la inceputul lunii august si va fi comercializat la un pret de aproximativ 200 de dolari.

Desi cu toti ne asteptam ca DOGEE sa intre in faliment incet dar sigur, se pare ca nu se dau asa usor batuti si riposteaza cu ultimele resurse financiare, lansand un smartphone extrem de interesant.

doogee-f3-4

5 comentarii la „DOOGEE F3 Ltd – smartphone elegant cu specificatii de top!”

Lasă un comentariu