Digi Mobil va oferi in curand internet la viteze 4G LTE!

Avem vesti excelente pentru toti abonatii DIGI Mobil care vor beneficia in curand de internet mobil la viteze 4G, indiferent de tipul de abonament pentru care au optat.

Digi-Mobil-4G-LTE

Pana la finalul acestei luni Digi Mobil va oferi internet la viteze 4G în urmatoarele 12 orașe din țară: București, Cluj, Timișoara, Brașov, Oradea, Craiova, Arad, Sibiu, Pitești, Ploiești, Constanța si Iași.

Trebuie sa mentionam si faptul ca RDS&RCS va continua sa-si dezvolte reteaua de telecomunicatii mobile, pentru a fi capabila sa livreze fara probleme, internet 3G si 4G la nivel national.

Pana la finalul acestui an vor beneficia de internet la viteze 4G si abonatii din urmatoarele 13 orase: Galați, Brăila, Baia Mare, Târgu Mureș, Hunedoara, Vaslui, Alexandria, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Reșita si Slatina.

Incepand de luna viitoare isi vor face aparitia in ofertele Digi Mobil si primele terminale compatibile 4G, care vor putea fi achizitionate in acelasi sistem de rate “nema dobanda”.

Asadar viitorul suna extrem de bine pentru abonatii DIGI Mobil care nici nu visau sa poata beneficia de internet 4G atat de curand.

Mai jos regasiti si comunicatul oficial al companiei RDS&RCS:

“In prima etapa a proiectului, pana la finalul lunii septembrie, clientii Digi Mobil din 12 orase vor beneficia de avantajele tehnologiei 4G: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Oradea, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Pitesti si Ploiesti, urmand ca pana la finalul anului sa isi extinda aria de acoperire in Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui, Alexandria. In acelasi timp, compania va continua sa isi dezvolte reteaua de comunicatii mobile pentru a avea acoperire 3 G si 4G la nivel national”.

“Noua licenta a companiei in banda de 2600 MHz (TDD) a fost dobandita in urma unui proces de cesiune dintre 2K Telecom si RCS & RDS, cu acordul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicaţii (ANCOM)”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata