Blog ITHOT.RO

Digi Mobil a lansat cartelele prepaid cu optiuni de la doar 2 euro + TVA!

Cei de la RCS & RDS au lansat astazi o oferta dedicată utilizatorilor de cartele prepaid din reteaua Digi Mobil.

Cartela-prepaid-digi-mobil-1

Aceasta oferta cuprinde șase opţiuni cu preţuri care variaza între 2 euro (fără TVA) şi 4 euro (fără TVA), prin intermediul cărora utilizatorii beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, sute de minute naţionale şi trafic de date de până la 4 GB în reţeaua 3G.

Avantajele cartelelor prepaid de la Digi Mobil sunt urmatoarele:
  • valabilitatea de până la 3 luni a opțiunilor 
  • posibilitatea de activare simultană a 2 opțiuni, în orice combinație si oricand pe durata de valabilitate a creditului.

Noua cartelă SIM include un credit iniţial de 2 euro+TVA pe care utilizatorii pot activa opțiuni de 2, 3 şi 4 euro+TVA care le aduc acestora un pachet complet de servicii de comunicaţii. În funcţie de opţiunea aleasă, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, sute de minute naţionale, până la 4 GB trafic de date în reţeaua proprie la viteze 3G de până la 21,6 Mbps şi 100 MB pentru date mobile în roaming naţional.

DIGI-MOBIL-4G-1

„Ofertele prepaid au fost concepute ca urmare a interesului manifestat de către clienţii noştri care doresc să îşi configureze şi să îşi gestioneze singuri pachetele de servicii de comunicaţii. Astfel, am decis să ne adaptăm cerinţelor utilizatorilor şi să le răspundem cu aceste “instrumente” de comunicare avantajoase, oferind tarife accesibile pentru un pachet care include minute şi SMS-uri nelimitate, precum şi internet mobil de până la 4 GB. Utilizând cartela Digi, clientul are avantaje suplimentare importante! Poate alege și combina 2 opțiuni într-o configurație cu avantaje maxime: minute nelimitate în rețeaua noastră, minute incluse în restul rețelelor naționale și capacitate mare pentru internet. Concomitent poate alege opțiuni cu perioadă de valabilitate diferită, 1 lună sau 3 luni, în funcție de necesitățile sale” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Digi Mobil ofera  2 opțiuni care pot fi activate oricând cu doar 2 euro + TVA:

  • Opţiunea Hipsterova, cu un credit valabil o lună – include minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 150 de minute naţionale, 1 GB trafic de date şi 100 MB pentru date mobile în roaming naţional.

  • Opţiunea Diva, cu valabilitate 3 luni –include 200 de minute în toate rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi, 2 GB trafic de date, 100 MB pentru date mobile în roaming naţional

Cartela-prepaid-digi-mobil-2

Cu doar 3 euro + TVA utilizatorii pot opta oricând pentru una din urmatoarele variante disponibile:

  • Opţiunea Bogatinov are valabilitate 1 lună iar aceasta contine minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil + 250 de minute naţionale şi internet mobil 2 GB.

  • Opţiunea Deluxovici are valabilitate 3 luni iar aceasta contine 350 de minute în toate reţelele naţionale si SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil + 3 GB internet mobil şi 100 MB în roaming naţional.

Cartela-prepaid-digi-mobil-3

Utilizatorii care au nevoie de mai multe minute naționale și mai mult trafic pentru internet, pot opta la doar 4 euro +TVA pentru:

  • Opţiunea Dinerovich are  valabilitate 1 lună iar aceasta optiune include minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil si 400 de minute în reţelele naţionale + 3 GB trafic de date şi 100 MB pentru date mobile în roaming national.

  • Opţiunea Bashtanov are valabilitate 3 luni iar aceasta optiune include 450 de minute disponibile în toate reţelele naţionale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi + 4 GB trafic de date în Digi Mobil şi 100 MB în roaming naţional.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Optiunea Extranet 1GB care costa 1 euro+TVA include 1 GB de internet mobil și are valabilitate 1 lună iar aceasta poate fi adaugata oricareia dintre optiunile mentionate mai sus.

Lasă un comentariu