Blog ITHOT.RO

Dacia Spring are autonomie destul de bună

Celebrul producator de automobile autohtone…..Dacia si-a prezentat astazi primul autoturism electric iar acesta se intituleaza Spring.

Dacia Spring seamana destul de bine ca design cu modelul Sandero dar aceasta are cu 34 de cm mai putin in lungime, masurand doar 3.73 metri.

Cert este faptul ca Dacia Spring este unul dintre cele mai accesibile autoturisme electrice din Europa, dat fiind faptul ca pretul de comercializare se va situa in jurul valorii de aproximativ 15.000 de Euro.

Producatorul sustine faptul ca Dacia Spring va avea o autonomie de 200 km iar acesta este primul model din segmentul mini si va fi disponibil spre comercializare incepand din 2021.

Dacia Spring

Dacia Spring: urbană, dinamică și gata să îți electrizeze fiecare călătorie. ⚡ #DaciaSpring #Electriccar #Electricvehicle #Electric

Publicată de Dacia pe Luni, 2 martie 2020

Asadar fanii Dacia isi vor putea achizitiona incepand de anul viitor un model electric cu banii pe care i-ar fi putut da pe un simplu Logan.

Acest lucru va fi posibil datorita programului Rabla, prin intermediul caruia cumparatorii autoturismelor electrice vor putea beneficia de un voucher care este in cuantum de 45.000 de lei iar acesta se scade din pretul total de achizitie al autoturismului dorit.

Dacia Electric

r-EV-oluția Dacia începe mâine 🔋⚡ Ești gata?

Publicată de Dacia pe Luni, 2 martie 2020

Practic avem de-a face cu un veritabil best-buy in acest buget extrem de redus pt achizitionarea unui autoturism full electric dar ramane de vazut cum se va comporta autoturismul si in realitate.

Mai jos regasiti si comunicatul de presa al celor de la Dacia cu privire la noul membru din portofoliul acestora.

O nouă rEVoluție Dacia

Dacia Spring electric se înscrie în viziunea Grupului Renault de a oferi o mobilitate durabilă, accesibilă tuturor, respectând valorile și filozofia mărcii Dacia. Acest showcar prefigurează un model de segment mini cu 5 uși și 4 locuri, beneficiind de o motorizare 100% electrică. Spațios, vehiculul afișează atributele recunoscute ale mărcii : simplitate, robustețe și accesibilitate.
Ușoară și compactă, versiunea de serie vizează o autonomie de circa 200 km conform normelor WLTP, fapt care garantează o utilizare polivalentă, atât în mediul urban, cât și pe trasee interurbane. Modelul de serie va fi disponibil în 2021.

Pentru a reuși această nouă revoluție, Dacia profită de experiența de 10 ani a Grupului Renault, pionier și lider în materie de mobilitate electrică.
 

Un mini electrizant

Caroseria de culoare gri închis, cu elemente decorative portocalii fluorescente, beneficiază de protecții laterale și de scuturi integrate în barele față și spate. Aspectul de SUV este subliniat de garda la sol supra-înălțată și de prezența barelor de pavilion. Showcar-ul Dacia Spring este un vehicul de segment mini electric și electrizant. Dimensiunile sale reduse îl recomandă ca soluția ideală pentru o utilizare zilnică fără griji.

 
O atenție deosebită a fost acordată blocurilor optice. În partea frontală, farurile100% LED sunt divizate în două niveluri: o linie orizontală în partea superioară și o serie de elemente grafice integrate în bara de protecție. În spate, cele 4 blocuri optice, de asemenea 100% LED, formează un dublu Y, anunțând viitoarea identitate luminoasă a modelelor Dacia.

Partea frontală a showcar-ului Spring, cu noua semnătură luminoasă și cu profilul specific al capotei și al calandrului, exprimă robustețe.

Lasă un comentariu