ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Cubot R11 este dotat cu display HD+, cameră foto duală, 2 GB de memorie RAM, senzor de amprente și Oreo

Compania chineza Cubot a listat pe site-ul oficial un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza R11 si dispune de un hardware decent.

Cubot R11 este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 2 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Cubot R11 are un display IPS FullView in format 18:9 iar acesta masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul se pare ca nu sta rau nici la capitolul finisaje.

Cubot R11 este un smartphone dual-sim, compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Cubot are 8.85 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.800 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Cubot R11 va fi disponibil curand spre comercializare in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 100 de dolari.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 5A poate fi achizitionat acum la doar 120 de dolari iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu