Blog ITHOT.RO

Cubot Note Plus poate fi cumpărat la doar 587 de lei iar terminalul dispune de cameră selfie 16MP și 3GB RAM

Cubot Note Plus este un nou smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul poate fi achizitionat acum la un pret foarte bun.

Smartphone-ul Cubot Note Plus dispune de procesorul Quad-Core MediaTek MT6737T tactat la 1.5 GHz, GPU Mail-T720, 3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune tot de 16 MP si este dotata cu lentile wide.

Cubot Note Plus este echipat cu un display IPS care masoara 5.2inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este acoperit cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

Cubot Note Plus este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente care este capabil sa citeasca la 360°.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Cubot este echipat cu un acumulator de 2.800 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Cubot Note Plus se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 587 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu