ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

CUBOT Magic poate fi achiziționat la doar 354 de lei iar acesta dispune de 3 GB de RAM și cameră foto duală

CUBOT Magic este cel mai ieftin smartphone entry-level care dispune de camera foto duala si de 3 GB de memorie RAM iar terminalul poate fi achizitionat acum la doar 354 de lei.

CUBOT Magic dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 2 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

CUBOT Magic este echipat cu un display IPS curbat care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

CUBOT Magic este un smartphone dual-sim(micro + micro), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.1 si GPS cu A-GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Cubot este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

CUBOT Magic se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 354 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul MOTO M se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 653 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu