ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

CUBOT H3 este un smartphone dotat cu procesor quad-core, display HD, 3 GB de RAM și baterie de 6.000 mAh

Compania chineza Cubot pregateste lansarea unui nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza H3 si dispune de un hardware decent.

CUBOT H3 este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 0.3 MP. este dotata cu autofocus si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

CUBOT H3 are un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul pare sa stea binisor si ca finisaje.

CUBOT H3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Cubot este echipat cu un acumulator extrem de generos, a carui capacitate este de 6.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

CUBOT H3 va fi lansat oficial in prima parte a lunii viitoare iar pretul de comercializare al acestui smartphone se va situa in jurul valorii de aproximativ 130 de dolari.

Via: gizchina.com

Lasă un comentariu