ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Cubot H3 este un smartphone dotat cu display HD, camera foto duală, 3 GB de RAM și baterie de 6.000 mAh

Compania chineza Cubot a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza H3 si se evidentiaza prin intermediul acumulatorului generos de care dispune acesta.

Cubot H3 este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 0.3 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul nu sta rau nici la capitolul finisaje.

Cubot H3 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Noul smartphone din portofoliul cleor de la Cubot este echipat cu un acumulator generos, a carui capacitate este de “doar” 6.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Cubot H3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Cubot se afla in promotie acum pe gearbest.com si poate fi achizitionat la doar 130 de dolari (518 Lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu