Cubot Echo – smartphone echipat cu un sistem de sonorizare potent și android 6.0 Marshmallow

Cei de la Cubot pregatesc intens lansarea unui nou smartphone entry-level iar terminalul se intituleaza Echo si se evidentiaza prin intermediul sistemului potent de sonorizare de care dispune.

Cubot-Echo

Cubot Echo este echipat cu procesorul quad-core Mediatek MT6580 secondat de catre 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Cubot Echo are la “bord” un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si cel mai probabil ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Cubot Echo este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Cubot-Echo

Noul smartphone de buget al celor de la Cubot este dotat cu un sistem de sonorizare de calitate care dispune de un amplificator Awinic AW87319.

Cubot Echo ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow iar pretul acestui terminal se va situa in jurul valorii de 80 de dolari.

Via: gizchina.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!