Cube iWork 8 Ultimate – tabletă dual-boot, dotată cu procesor Intel și disponibilă la doar 80 de dolari

Reducerile continua pe everbuying.net iar astazi va prezentam o noua tableta eleganta si echilibrata, care poarta numele de Cube iWork 8 Ultimate.

Cube-iWork-8-Ultimate-3

Cube iWork 8 Ultimate este echipata cu procesorul quad-core Intel Cherry Trail Z8300 tactat la 1.44 Ghz, GPU Intel HD Gen8, 2 GB RAM DDR3L si 32 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 64 GB.

Cube-iWork-8-Ultimate-1

Cube iWork 8 Ultimate are la “bord” un display WXGA IPS care masoara 8 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 800 pixeli.

Camera foto principala dispune de 2 MP si este dotata cu autofocus iar camera foto secundara este la fel de modesta si dispune tot de 2 MP.

Cube iWork 8 Ultimate are 9.3 mm grosime, cantareste 350 de grame iar sub capota ascunde un acumulator de 3.300 mAh care speram sa livreze o autonomie decenta.

Aceasta tableta dispune de: conexiune Wi-Fi 802.11b/g/n, bluetooth 4.0, iesire HDMI, port USB Type-C iar prin intermediul cablului OTG prezent in pachet se poate conecta la tableta un mouse sau o tastatura.

Cube-iWork-8-Ultimate-4

Cube iWork 8 Ultimate este capabila sa ruleze atat versiunea de android 5.1 Lollipop, cat si cea mai recenta versiune de Windows, in speta Windows 10.

Cube-iWork-8-Ultimate-3

Cube iWork 8 Ultimate poate fi achizitionata prin intermediul everbuying.net la pretul de doar 80 de dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!