ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Coolpad Torino S – smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dotat cu senzor de amprenta!

Cei de la Coolpad au lansat recent un nou smartphone mid-range iar acesta se intituleaza Torino S si se evidentiaza prin intermediul raportului decent dintre pret si specificatii.

Coolpad-Torini-S-1

Coolpad Torino S ascunde sub “capota” procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 410 tactat la 1.2 GHz, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Coolpad Torino S este echipat cu un display IPS de 4.7″ care ruleaza la rezolutia de 1280×720 pixeli, versiunea de android 5.1 Lollipop.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de policarbonat si metal iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Coolpad-Torini-S-5

Coolpad Torino S este un smartphone dual-sim(microSIM+nanoSIM/microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.1, A-GPS si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Coolpad-Torini-S-2

Noul smartphone mid-range al celor de la Coolpad are 7.9 mm grosime, cantareste 120 de grame iar sub “capota”ascunde un acumulator modest, de doar 1.800 mAh.

Coolpad-Torini-S-4

Coolpad Torino S va fi disponibil in curand spre comercializare iar pretul se va situa in jurul valorii de 200 Euro.

Lasă un comentariu