ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Coolpad N1S – smartphone dotat procesorul Snapdragon 435, 3 GB de RAM și senzor de amprente

In cadrul aceluiasi eveniment cei de la Coolpad au lansat si smartphone-ul N1S iar acesta dispune de un hardware potent.

Coolpad N1S ascunde sub “capota” procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 430 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 505, 3 GB de memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Coolpad N1S este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de cea mai buna calitate.

Coolpad N1S este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este echipat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Coolpad are 8 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Coolpad N1S va fi disponibil in curand spre comercializare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 145 dolari.

Via: themobileindian.com

Lasă un comentariu