Blog ITHOT.RO

Coolpad M3 a fost lansat iar acesta este echipat cu procesor Octa-Core, 4GB de RAM și are cameră foto duală

Compania chineza Coolpad a lansat un nou smartphone elegant si echilibrat iar terminalul se intituleaza M3.

Coolpad M3 este echipat cu procesorul Octa-Core MediaTek MT6750 tactat la 1.5GHz, GPU Mali-T860, 4GB de memorie RAM si 32GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP si este dotata cu lentile wide.

Coolpad M3 are un display IPS cu “breton” iar acesta masoara 5.85inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1512 x 720 de pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Coolpad M3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 LE si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Coolpad are 8.95mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.800mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Smartphone-ul Coolpad M3 va fi disponibil spre comercializare incepand de maine si va putea fi achizitionat la aproximativ 115 dolari.

(Via)

Lasă un comentariu