Coolpad Fancy – smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dotat cu 2GB de RAM!

Cei de la Coolpad au lansat recent in Vietnam un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza Fancy si se evidentiaza prin intermediul raportului decent dintre pret si specificatii.

Coolpad-Fancy-e1455091584250

Coolpad Fancy ascunde sub “capota” procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 410 tactat la 1.2 GHz, GPU Adreno 306, 2 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash dual-LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Coolpad Fancy este echipat cu un display IPS de 4.7″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5 D, Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Coolpad Fancy este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si A-GPS.

Coolpad-Fancy-3

Noul smartphone de buget al celor de la Coolpad are 7.9 mm grosime, ruleaza versiunea de android Lollipop 5.1 si este echipat cu un acumulator modest, de doar 1.800 mAh.

Dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos sub camera foto se afla un buton prin intermediul caruia se poate debloca ecranul si se pot lansa instant diverse aplicatii.Coolpad-Fancy-2

Coolpad Fancy va fi disponibil in curand spre comercializare iar pretul acestui terminal se va situa in jurul valorii de 100 dolari.

Sursa: techtoyreviews.com

Lasă un comentariu