Concurs – camera de actiune GoPro HERO3 + !

Astazi dam startul unui nou concurs in care aveti sansa de a castiga una dintre cele mai bune camere de actiune, care se intituleaza GoPro HERO3 + .

HERO3-Plus-2

Concursul se va desfasura in perioada 10.08–25.08.2015 iar participantii trebuie sa posteze un comentariu in care sa evidentieze doua dintre punctele forte ale acestei camere de actiune.

Toti participantii vor trebui sa-si treaca in comentarii numele complet si adresa de mail valida, iar noi vom desemna castigatorul in data de 26.08.2015.

Acest concurs este realizat impreuna cu partenerii nostrii de la eMAG, carora tinem sa le multumim pe aceasta cale.

GoPro HERO3 + este capabila sa realizeze filmari la rezolutia de 3840 x 2160 / 15p, iar in traducere libera pentru cei care nu sunt familiarizati cu aceste detalii, va comunicam ca GoPro HERO3 + poate filma la rezolutia 4K.

HERO3-Plus-1

Asadar GoPro HERO3 + este un etalon in domeniul camerelor de actiune si este cu 20 % mai mica si mai usoara decat varianta Hero3 Black Edition.

Aceasta camera de actiune dispune de sistemul Auto Low Light care permite realizarea unor filmari de calitate si in conditii de lumina scazuta.

Prin intermediul GoPro HERO3 + se pot realiza si fotografii de calitate la rezolutia maxima de 12 MP iar specificatiile complete le regasiti aici.

Nu putem incheia inainte de a le ura succes tuturor participantilor care se vor inscrie la acest concurs dedicat cititorilor nostrii.