Clienta care a găsit plastilină în locul unui iPhone Xs Max o să recepționeze un smartphone nou extrem de curând

La finalul saptamanii trecute a fost viralizata in mediul online o stire extrem de interesanta, conform careia o clienta a celebrului lant de magazine Media Galaxy si-a achizitionat un iPhone Xs Max prin intermediul acestora iar in cutia de retail a gasit mai multe bucati de plastilina in loc de mult ravnitul flagship al celor de la Apple.

Desigur ca majoritatea publicatiilor online au prezentat doar versiunea clientei care si-a povestit “pățania” pe Facebook iar postarea cu pricina a starnit o multime de controverse.

In randurile de mai jos o sa va relatam exact modul in care au decurs “ostilitatile” iar in baza acestor informatii va puteti forma o opinie corecta cu privire la acest incident neplacut pentru ambele parti implicate.

Potrivit reprezentantilor Media Galaxy, clienta in cauza a mers, pe date de 26 ianuarie 2019, in magazinul Media Galaxy din cadrul complexului comercial Electroputere Parc (Craiova), a incheiat un contract de credit cu unul dintre partenerii financiari ai Media Galaxy si dupa aprobarea cererii de finantare, a plasat o comanda online pentru un iPhone Xs Max de 256 de GB, produsul nefiind pe stoc.

Peste cateva zile, clienta a venit sa-si ridice produsul din magazinul Media Galaxy din cadrul centrului comercial Electroputere Parc. Unul dintre salariatii magazinului Media Galaxy i-a adus clientei telefonul, care se afla intr-o cutie sigilata.

Angajatul Media Galaxy a deschis ambalajul la solicitarea clientei deoarece aceasta dorea sa configureze terminalul impreuna iar ambii au ramas “socati” de indata ce au vazut ca in cutie se afla doar cateva bucati de plastilina, in locul terminalul achizitionat.

Bineinteles ca reprezentantii Media Galaxy au rezolvat pe cale amiabila speta iar pana la finalul discutiilor, clienta s-a declarat multumita de modul in care a fost tratata si aceasta va receptiona foarte curand un produs nou.

Asadar cei de la Media Galaxy nu au incercat sa o pacaleasca pe clienta respectiva asa cum majoritatea publicatiilor online au insistat sa insinueze prin intermediul articolelor extrem de “tendentioase” pe care le-au publicat.

Momentan nu se stie modul in care a ajuns acel produs cu probleme in stocul Media Galaxy dar trebuie retinut si faptul ca magazinul respectiv a fost spart in acea dimineata, asadar sunt mai multe ipoteze care trebuie luate in calcul si cu siguranta va fi elucidat misterul foarte curand.

Cei de la Media Galaxy ne asigura de faptul ca au luat deja masurile necesare ca astfel de incidente sa nu mai aiba loc pe viitor, asadar nu aveti de ce sa va faceti griji pe aceasta tema.

Update: Clienta a receptionat terminalul si cei de la Media Galaxy i-au oferit acesteia un voucher cadou in cuantum de 300 lei pentru “deranjul” produs. Reprezentantii magazinului din Craiova au constatat faptul ca lipsesc inca 21 de telefoane care au fost inlocuite prin intermediul aceleiasi “inginerii” iar vinovatii au fost prinsi deja. Acestia sunt 2 angajati ai unei firme de curierat si un complice din Targu Mures.

Inselatoria functiona astfel: complicele plasa comenzile online cu datele de contact ale unor persoane fictive iar cei doi curieri ii permiteau acestuia sa deschida coletele si sa sustraga telefoanele, asezand in locul acestora plastilina. Ulterior coletele erau returnate pe motiv ca nu au fost ridicate de catre destinatarii respectivi. Asadar cei 3 infractori au dat dovada de un grad ridicat de inventivitate, avand o strategie extrem de bine pusa la punct iar acum in semn de “recunostinta”, acestia sunt cercetati cu privire la savarsirea infractiunii de inselaciune in forma continuata, de catre Politia Municipiului Tirgu Mures, sub atenta coordonare a Pachetului de pe langa Judecatoria Tirgu Mures.

Prejudiciul este in cuantum de aproximativ 140.000 de lei si doar complicele a primit mandat de retinere pentru 24 de ore iar cei doi angajati ai firmei de curierat sunt cercetati in stare de libertate.

Asteptam parerea voastra in sectiunea de comentarii si va invitam sa ne povestiti experienta pe care ati avut-o pana acum cu lanturile de magazine Media Galaxy aka Altex.

Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of