Chuwi HiBook Pro – convertibil echipat cu procesor Intel Atom Z8300, display 2K și 4 GB de RAM

Chuwi HiBook Pro este noul convertibil din portofoliul companiei chineze iar acesta se afla in promotie acum pe everbuying.net si poate fi achizitionat la un pret excelent.

Chuwi-HiBook-Pro-15

HiBook Pro dispune de procesorul quad-core Intel Atom Cherry Trail X5, GPU Intel HD Gen 8, 4 GB de memorie RAM DDR3L si 64 de GB eMMC spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Asadar Chuwi HiBook Pro este o tableta de tip 2 in 1 iar aceasta dispune de un hardware potent, care este capabil sa ruleze continut la rezolutie 4K.

Camera foto principala dispune de 5 MP si este dotata cu auto-focus iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Chuwi HiBook Pro este echipat cu un superb display IPS OGS care masoara 10.1 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de  2560 × 1600 pixeli.

Chuwi-HiBook-Pro-13

Carcasa tabletei este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Chuwi-HiBook-Pro-10

Chuwi HiBook Pro este un covertibil dual-boot, asadar ruleaza atat sistemul de operare Windows 10 cat si versiunea de android 5.1 Lollipop.

Chuwi-HiBook-Pro-2

Noua tableta din portofoliul celor de la Chuwi are 8.5 mm grosime si o greutate de 550 de grame iar aceasta este dotata cu un acumulator a carui capacitate este de 8.000 mAh si dispune de tehnologia fast charging.

Chuwi-HiBook-Pro-12

Tastatura prezenta in pachet este realizata in totalitate din policarbonat si este capabila sa transforme rapid tableta intr-un mini laptop/ultrabook.

1463623406255087

Chuwi HiBook Pro poate fi achizitionat prin intermediul everbuying.net la pretul de 203 dolari (818 lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

chuwi-promotion-oct-2016

De retinut si faptul ca in aceasta perioada se desfasoara o campanie de reduceri masive pentru toate produsele produse de catre companaia chineza Chuwi iar oferta completa este disponibila aici.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!