Chuwi HiBook Pro – convertibil dual-boot dotat cu procesor Intel Atom Z8300, display 2K și 4 GB de RAM

Compania chineza Chuwi va lansa luni un nou convertibil iar acesta poarta numele de HiBook Pro si este succesorul modelului HiBook.

Chuwi HiBook Pro este o tableta de tip 2 in 1 iar aceasta dispune de un hardware potent care este capabil sa ruleze continut la rezolutie 4K.

Chuwi-HiBook-Pro-4

HiBook Pro ascunde sub “capota” procesorul quad-core Intel Atom Cherry Trail X5, GPU Intel HD Gen 8, 4 GB de memorie RAM DDR3L si 64 de GB eMMC spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 5 MP si este dotata cu auto-focus iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Chuwi HiBook Pro este echipata cu un superb display IPS OGS care masoara 10.1 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de  2560 × 1600 pixeli.

Carcasa tabletei este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de cea mai buna calitate.

Chuwi-HiBook-Pro-8

Chuwi HiBook Pro este o tableta dual-boot, asadar ruleaza atat sistemul de operare Windows 10 cat si versiunea de android 5.1 Lollipop.

Chuwi-HiBook-Pro-2

Noua tableta din portofoliul celor de la Chuwi are 8.5 mm grosime si o greutate de 550 de grame iar aceasta este dotata cu un acumulator a carui capacitate este de 8.000 mAh si dispune de tehnologia fast charging.

Chuwi-HiBook-Pro-7

Chuwi va lansa tableta HiBook Pro in data de 22 august 2016 iar pretul de comercializare al acesteia va fi de doar 249 de dolari.

Chuwi-HiBook-Pro-5

Via: gizchina.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!