Celebrul telefon Nokia 3310 revine în forța luna aceasta în cadrul Mobile World Congress 2017

Avem vesti excelente pentru toti fanii Nokia care asteapta cu nerabdare sa vada ce telefoane vor lansa acestia in cadrul Mobile World Congress 2017.

Cei de la HMD Global sunt croiti pe treaba si vor sa lanseze in cadrul acestui eveniment mai multe terminale interesante iar printre acestea se va afla si cel mai indargit telefon din portofoliul Nokia, in speta Nokia 3310.

Asadar celebrul telefon Nokia 3310 revine in forta si cu siguranta va face furori pe piata de profil dat fiind faptul ca a fost unul dintre cele mai reusite telefoane produse de catre Nokia.

Pentru cei care nu stiu deja Nokia 3310 este telefonul pe care uitai sa-l mai incarci iar terminalul rezista cu brio la socuri, dat fiind faptul ca avea o carcasa robusta si foarte bine inchegata.

Cu siguranta telefonul se va vinde extrem de bine deoarece sunt foarte multi nostalgici care ravnesc sa intre in posesia unui astfel de terminal.

Celebrul telefon Nokia 3310 va avea un pret excelent de comercializare iar acesta se va situa in jurul valorii de aproximativ 55 de dolari.

Cireasa de pe tort este faptul ca posesorii acestui terminal vor putea sa joace iarasi cel mai indragit joc “retro” iar acesta poarta numele Snake si a fost capabil sa faca furori printre fani.

YouTube video

Va reamintim si faptul ca Nokia va lansa in cadrul aceluiasi eveniment si noul flagship despre care puteti afla detaliile complete accesand acest link.

Via: gizmochina.com

Lasă un comentariu