Celebrul magazin cel.ro este amendat cu 1.6 milioane iar "șeful" se plânge ⋆ ITHOT.RO ⋆ Reziliere contracte de telefonie mobilă

Celebrul magazin cel.ro este amendat cu 1.6 milioane iar “șeful” se plânge

Celebrul magazin online cel.ro a fost sanctionat de catre Consiliul Concurentei cu o amenda extrem de consistenta iar aceasta este in cuantum de “doar” 1.6 milioane de lei.

Aceasta amenda a fost aplicata ca urmare a neregulilor gasite in urma verificarii tranzactiei prin intermediul careia patronul “#celmaicel”, a achizitionat domeniile domo.ro, marketonline.ro si respectiv azerty.ro.

Bineinteles ca “șeful suprem” asa cum se autointituleaza, a reactionat prin intermediul unui clip pe care l-a postat pe canalul sau de youtube si pe care il puteti vizualiza ceva mai jos.

Dupa cum veti putea vedea, acesta nu face decat sa se victimizeze pe tot parcursul acestui clip dedicat celor care l-au pus cu “botul pe labe” iar teoria conspiratiei este in floare….eMAG, Soros, Teamnet aka Sebastian Ghita.

Din pacate omite sa expuna si mizeriile pe care le-a facut pana a ajuns in acest punct in care a primit cu varf si indesat tot ceea ce a meritat pentru faptul ca si-a batut joc de mii de clienti, cu un tupeu dus la extrem si cu o lipsa totala de bun simt.

Asadar iata ca atunci cand faci numai “nasoale” este foarte posibil ca planetele sa se alinieze si sa receptionezi o palma din partea universului pentru a te trezi la realitate.

Desigur ca “șeful suprem” a trimis si prin newsletter acest video in speranta ca se va viraliza si va atrage un val masiv de sustinere…..dar din pacate acest lucru nu s-a intamplat iar clipul a reusit stranga doar 1.300 de vizualizari in doua zile de la postare.

Nu este cazul sa mai mentionam faptul ca patronul “#celmaicel” face spam cu toate domeniile pe care le detine iar daca vrei sa te dezabonezi la newsletter nu ai cum, deoarece nu iti ofera aceasta posibilitate si practic ramai prizonier pe viata…..

Ce parere aveti? Inca va mai achizitionati produse prin intermediul celebrelor magazine online, patronate de catre acest inestimabil domn?

(via)

Cele mai recente comentarii

  1. Laurentiu Voica 26 septembrie 2019
    • BYTZA 26 septembrie 2019
  2. Adrian. T 26 septembrie 2019
    • BYTZA 26 septembrie 2019
  3. Razvan Popescu 26 septembrie 2019
    • BYTZA 26 septembrie 2019

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!