Cei de la HTC au comis gafa anului, in cea mai recenta campanie de promovare!

Dupa cum stiti deja cei de la HTC sunt sponsorii oficiali ai competitiei UEFA Champions League iar in cursul zilei de ieri au publicat pe twitter mai multe imagini in care promovau o editie limitata a noului flagship HTC, intitulat UEFA Champions One M9 Gold.

Acest model este produs in serie limitata si a fost lansat in cinstea finalei UEFA Champions League, fiind adresat celor mai pretentiosi fani HTC, care au dare de mana.

Pana aici toate bune si frumoase, doar ca  in una dt pozele realizate se reflecta in carcasa celebrului HTC ONE M9 device-ul prin intermendiul caruia s-a realizat shooting-ul………si  mare a fost mirarea tuturor cand au vazut ce device se reflecta in superba carcasa a lui HTC ONE M9 Gold.

Dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos unul dt membrii echipei de PR a HTC , a fost suficient de inteligent sa realizeze aceste poze de promovare, chiar cu flagship-ul concurentei, nimeni altul decat iPhone 6 Plus.

HTC-one-m9-2

Din pacate oficialii HTC nu si-au dat seama de gafa facuta si au postat pe Twitter pozele cu pricina, timp in care au fost taxati cum se cuvine atat de fanii HTC dar mai ales de catre  fanii Apple.

Ulterior cei de la HTC au sters poza care a facut furori pe internet timp de cateva ore si avem impresia ca membrul echipei care a comis aceasta gafa a fost mustrat intens pe aceasta tema.

Lasă un comentariu