Carcasele de protectie pentru Samsung Galaxy S8 și S8 Plus își fac apariția în primele poze “live”

Daca ieri va prezentam o noua imagine cu mult asteptatul smartphone Samsung Galaxy S8 iata ca astazi si-au facut aparitia in primele poze si carcasele de protectie care sunt disponibile deja pentru acesta.

Dupa cum puteti vedea si aceste carcase confirma designul pe care il stim deja, inclusiv prezenta senzorului de amprente pe spatele carcasei.

Galaxy S8  va fi disponibil atat in varianta echipata cu procesorul Qualcomm Snapdragon 830, cat si in varianta dotata cu procesorul Exynos 8895, secondate de catre 6 GB de memorie RAM LPDDR4 iar spatiul de stocare intern va fi de 32/64 si 128 de GB.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy S8 este echipat cel mai probabil cu un display Super AMOLED care masoara 5.8 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli.

Modelul Galaxy S8 Plus va fi dotat cu un display ceva mai generos, a carui diagonala este de 6.2 inch si ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli.

Samsung Galaxy S8 va fi echipat cu un acumulator de 3.250 de mAh iar acesta va dispune de tehnologia Qualcomm Quick Charging 4.0(QQC).

Modelul Galaxy S8 Plus va fi dotat cu un acumulator ceva mai generos, a carui capacitate este de 3.750 de mAh, asadar noile flagship-uri ale celor de la Samsung nu ar trebui sa aiba de “suferit” la capitolul autonomie.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in data de 29 martie 2017 si va fi disponibil spre comercializare din data de 21 aprilie 2017 iar preturile vor porni de la 799 de Euro pentru varianta de baza si vor ajunge la 899 Euro pentru varianta de top.

Va reamintim si faptul ca noul flagship al celor de la Nokia si-a facut aparitia intr-o noua randare de calitate iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: androidheadlines.com

Lasă un comentariu