Canon ME20F-SH – camera video multifunctionala profesionista!

Cei de la Canon anunta lansarea noului model ME20F-SH, o camera video multifunctionala profesionista, capabila de a surprinde imagini in culori complexe chiar si in conditii de iluminare scazuta. Cu o valoare ISO maxima de peste 4 milioane (+75 dB), nemaiintalnita in industria de profil, camera video ME20F-SH este compacta si in acelasi timp obtine imagini Full HD, de calitate profesionala.

D184_cut05+copy

Permitand captarea de imagini in situatii imposibil de surprins pana acum, modelul ME20F-SH este ideal pentru utilizarea specializata, ca de exemplu in productiile TV despre animale salbatice nocturne, in explorari subacvatice de mare adancime sau ale pesterilor, in astronomie si supraveghere. De asemenea, pentru cineastii de documentare si de istorie a naturii, posibilitatea de a instala camera video intr-o locatie semipermanenta, cu operare prin telecomanda, inseamna surprinderea evenimentelor si proiectelor pe termen lung cu minimum de angajati. Datorita naturii specializate si a cererii pentru acest produs, modelul ME20F-SH va fi disponibil doar pentru anumiti parteneri.

7807992831

Capabilitate infrarosie de clasa inalta

Filmarea in conditii de iluminare scazuta necesita adesea folosirea iluminarii cu infrarosu, tehnica ce traditional are ca rezultat imagini alb-negru. insa modelul ME20F-SH are o performanta impresionanta ce permite filmarea Full HD color, cu zgomot scazut, chiar si in conditii de iluminare scazuta si fara a necesita iluminarea cu infrarosu.

Sensibilitate exceptional de mare

Construit pentru utilizarea in situatii cu lumina ambientala extrem de scazuta, modelul ME20F-SH are un nou senzor Full Frame de 35mm, cu CMOS de 2,26 MP si un procesor DIGIC DV4. Circuitele pentru pixeli si citire utilizeaza tehnologii brevetate Canon pentru a obtine reducerea zgomotului si sensibilitatea exceptional de mare, ceea ce va permite sa filmati subiecti cu iluminare mai mica de 0,0005 lucsi. in mod similar cu camerele video din gama Canon Cinema EOS, modelul ME20F-SH include setarile Wide DR si Canon Log, care permit un dynamic range mare (800%), cu rezultate calitative intr-o varietate de conditii de iluminare ambientala, fara a fi necesara o iluminare suplimentara.

1084924510

Conectivitate

Modelul ME20F-SH ofera multiple optiuni in privinta conectivitatii la dispozitive externe terte pentru inregistrare sau vizionare de la distanta, si este compatibil si cu telecomanda Canon RC-V100 , pentru un control deplin de la distanta asupra camerei video.

O gama larga de surprindere a imaginii

Noua camera video ME20F-SH dispune de montura Canon EF cu Cinema Lock, la fel ca modelul Cinema EOS C500, permitandu-le utilizatorilor sa profite de gama larga de obiective insterschimbabile a companiei . Permitand operatorilor sa-si aleaga obiectivul ideal in functie de cerintele de filmare sau ale aplicatiei si luand in considerare factori precum unghiul de vizionare si nivelul de luminozitate, camera video multifunctionala deschide o gama larga de posibilitati de filmare.

7136161627

Functiile-cheie ale modelului ME20F-SH:
• Performanta in conditii de iluminare ultra-scazuta, datorita ISO de 4 milioane
• Rezultat Full HD de inalta calitate, 1080p/1080i/720p
• Control flexibil, prin setari automate si personalizate
• Compatibil cu o gama larga de obiective EF2
• Posibilitate de control prin telecomanda al setarilor camerei video, filtre incorporate ND si de blocare IR
• Mic si compact, pentru o integrare mai facila

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata