Brasovenii de la Allview au lansat un program de fidelizare a clientilor!

Brasovenii de la Allview au lansat recent un program de fidelizare adresat clientilor companiei Visual Fan. Achizitionarea oricarui produs din magazinul online allview.ro le va aduce cumparatorilor puncte bonus ce vor putea fi transformate in diverse beneficii.

Clubul Allview
„Credem in rasplatirea membrilor familiei Allview care ne-au dovedit ca impartasesc aceleasi valori ca si noi. Ne onoreaza increderea pe care ne-o acorda clientii nostri ori de cate ori ne aleg produsele iar prin Clubul Allview dorim sa le demonstram ca devotamentul este un drum cu doua sensuri”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.
In Clubul Allview vor intra automat clientii care au cumparat in ultimul an de pe site-ul allview.ro produsele brandului romanesc. In functie de valoarea achizitiei, clientii vor obtine un numar de puncte ce le va asigura locul intr-una din categoriile Silver, Gold si Platinum.

Clientii care detin dispozitive Allview achizitionate de la magazine partenere sau persoanele interesate de tehnologia mobila marca Allview se pot inscrie in categoria Basic a Clubului Allview.
Punctele bonus primite la cumpararea unui produs vor fi suplimentate cu puncte acordate in fiecare an la aniversarea zilei de nastere sau cu puncte obtinute prin participarea la actiunile de marketing ale companiei.
In functie de categoria din care fac parte, clientii pot avea parte de multiple beneficii: transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, prioritate la comandarea de produse nou lansate si la livrarea acestora, acces la editii limitate de accesorii sau produse, participarea la work-shop-uri gratuite sau alte servicii oferite in exclusivitate.

Punctele bonus asigura de asemenea reduceri substantiale la noi achizitii din magazinul online allview.ro.

4 comentarii la „Brasovenii de la Allview au lansat un program de fidelizare a clientilor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Clubul Allview