Bluboo XFire 2 – smartphone elegant si dotat cu senzor de amprenta, la doar 70 de dolari!

Cei de la Bluboo au lansat unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri dotate cu senzor de amprenta iar terminalul se intituleaza XFire 2.

Bluboo-XFire-2-3

Bluboo XFire 2 ascunde sub “capota” procesorul quad-core Mediatek MT6580 tactat la 1.2 Ghz ,GPU Mali-400 MP, 1 GB RAM si 8 GB spațiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Acest smartphone de buget este echipat cu un display IPS de 5″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Camera foto principala dispune de 8 MP(cu interpolare) si este dotata cu autofocus si flash LED iar camera secundara dispune de 5 MP.

Bluboo-XFire-2-4

Bluboo XFire 2 este un smartphone dual-sim(2 x microSIM), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Bluboo-XFire-2-2

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta metal si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Bluboo-XFire-2-3

Bluboo XFire 2 ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop iar sub “capota” ascunde un acumulator de 2.150 mAh, care speram sa poata oferi o autonomie decenta.

Noul smartphone de buget al celor de la Bluboo este disponibil deja spre comercializare iar pretul se situeaza in jurul valorii de 70 dolari.

Bluboo-XFire-2-1

Trebuie sa mentionam si faptul ca Bluboo XFire 2 este disponibil in mai multe variante de culoare, in speta: alb, roz, auriu si negru.

Lasă un comentariu