ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Bluboo Xfire 2 – primul smartphone triple-sim cu display de 5 inch la doar 70 de dolari!

Cei de la Bluboo vor lansa in curand un nou smartphone de buget care se va intitula Xfire 2 si se evidentiaza prin faptul ca suporta 3 cartele SIM(2 microSIM + 1 SIM normal).

Bluboo-Xfire-2-2

Bluboo XFire 2 ascunde sub capota procesorul quad-core Mediatek MT6580 tactat la 1.3 Ghz , GPU Mali-400 MP, 1 GB RAM si 8 GB spațiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Acest smartphone de buget este echipat cu un display IPS de 5″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Bluboo XFire 2 este un terminal compatibil 3G iar acesta dispune de functii precum Wi-Fi b/g/n, dual-band, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, A-GPS.

Atat camera foto principala cat si camera foto secundara sunt dotate cu flash LED dar momentan nu avem mai multe detalii tehnice depre acestea.

bluboo-xfire-2-1

Bluboo XFire 2 va fi lansat in curand iar pretul de comercializare se va situa in jurul valorii de 70 de dolari, ceea ce face din acest smartphone un best-buy!

Lasă un comentariu