Blog ITHOT.RO

BLUBOO D1 – smartphone echipat cu procesor quad-core, display HD, cameră foto duală și android Nougat

Compania chineza Bluboo a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza D1 si dispune de un hardware decent.

BLUBOO D1 este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MTK6580 tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-400MP2, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP, este dotata cu PDAF si falsh LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

BLUBOO D1 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

BLUBOO D1 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de:  Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este echipat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portfoliul celor de la BLUBOO are 9.35 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.600 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

BLUBOO D1 va fi disponibil in curand spre comercializare in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 100 de dolari.

Via: bluboo.hk

Lasă un comentariu