ITHOT: Știri din IT & C

Blu Energy X Plus 2 – smartphone echipat cu display HD, baterie de 4.900 mAh și Marshmallow

Compania americana BLU a listat pe site-ul oficial un nou smartphone entry-level iar terminalul face parte din gama Energy si poarta numele de X Plus 2.

Blu-Energy-X-Plus-2-3

Blu Energy X Plus 2 este dotat cu procesorul quad-core MediaTek 6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Blu-Energy-X-Plus-2-4

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Blu Energy X Plus 2 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar finsajele par sa fie de cea mai buna calitate.

Blu Energy X Plus 2 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Blu-Energy-X-Plus-2-2

Noul smartphone din portofoliul celor de la BLU este dotat cu un acumulator de 4.900 mAh care dispune de tehnologia quick charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Blu-Energy-X-Plus-2-1

Blu Energy X Plus 2 va fi lansat in curand iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal dar banuim faptul ca terminalul va detine un raport atractiv intre pret si specificatii.

BLU-Studio-One-(16)

Va reamintim si faptul ca am testat pana acum 2 modele din portofoliul celor de la BLU, in speta Life Mark si Studio One iar review-urile complete sunt disponibile aici.

Via: bluproducts.com

Lasă un comentariu