Blog ITHOT.RO

Blackview S6 dispune de cameră foto duală, display HD+, 2 GB de RAM și senzor de amprente, la 100 de dolari

Compania chineza Blackview a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza S6 si dispune de un hardware decent.

Blackview S6 este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 2 GB de RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 0.3 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP si este dotata cu lentile wide.

Blackview S6 are un display IPS in format 18:9 care masoara 5.7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440×720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul pare sa nu stea rau nici la capitolul finisaje.

Blackview S6 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Blackview este echipat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 4.180 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Blackview S6 este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 100 de dolari (380 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu