ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Asus ZenFone Zoom – phablet cu zoom optic si hardware potent!

Cei de la Asus au lansat in cadrul unui eveniment organizat in China un nou phablet interesant care se intituleaza ZenFone Zoom iar acest terminal se evidentiaza prin intermediul raportului decent dintre pret si specificatii.

zenfone_zoom_1

Asus Zenfone Zoom ascunde sub capota procesorul quad-core Intel Atom Z3580 tactat la 2.3 Ghz, GPU PowerVR G6430, 4 GB RAM si este disponibil in 2 variante de stocare, de 64 si respectiv 128 GB iar spatiul intern de stocare  poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 64 GB.

Noul phablet al celor de la Asus este echipat cu un display IPS de 5.5″ care ruleaza la rezolutia de 1080 x 1920 pixels pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Asus Zenfone Zoom este un phablet dual-sim, compatibil 4G care dispune de functii precum: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, bluetooth 4.0, GPS si GLONASS.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu stabilizare optica, autofocus cu laser si flash dual-LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este capabila sa filmeze la rezolutie 1080p.

Asus-Zenfone-Zoom-3

Asus Zenfone Zoom ruleaza versiunea de android Lollipop 5.0 customizata cu interfata ASUS ZenUI si speram sa primeasca update la cea mai recenta versiune de android, in speta 6.0 Marshmallow.

Noul phablet al celor de la Asus are 12 mm grosime, cantareste 186 de grame iar sub capota ascunde un acumulator de 3.000 mAh care promite sa livreze o autonomie decenta.

Asus-Zenfone-Zoom-2

Asus Zenfone Zoom va fi disponibil spre comercializare in curand iar preturile vor fi urmatoarele:

  • Asus Zenfone Zoom in varainata de 64 GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ 430 dolari
  • Asus Zenfone Zoom in varainata de 128 GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ  490 dolari

Lasă un comentariu