Blog ITHOT.RO

ASUS Zenfone Max Pro M2 este gata de lansare iar terminalul dispune de camera foto duală și baterie mare

Cei de la Asus pregatesc lansarea unui nou smartphone mid-range iar terminalul poarta numele de Zenfone Max Pro M2 si dispune de un hardware puternic.

ASUS Zenfone Max Pro M2 este echipat cu procesorul Octa-Core Snapdragon 660 care este tactat la 2.2GHz, GPU Adreno 512, sunt disponibile variante dotate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante  echipate cu 6GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.8) + 5MP, este dotata cu senzori Sony IMX376, EIS, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 13MP(f/2.0) si este dotata cu flash LED.

ASUS Zenfone Max Pro M2 are un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.26inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2280 × 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 6.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul va rezista la contactul cu apa si praful.

ASUS Zenfone Max Pro M2 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz +5GHz), jack de 3.5mm pentru casti, Bluetooth 5 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Asus este echipat cu un acumulator extrem de generos, a carui capacitate este de 5.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Smartphone-ul ASUS Zenfone Max Pro M2 va fi lansat cel mai probabil la inceputul lunii viitoare iar momentan nu exista detalii cu privire la preturile de comercializare ale acestuia dar vom reveni cu un update la momentul oportun.

(Via)

Lasă un comentariu