Blog ITHOT.RO

ASUS Zenfone Max Pro (M1) a fost lansat si are procesor octa-core, 6 GB de RAM și baterie de 5.000 mAh

Iata ca zvonurile sau confirmat iar cei de la Asus au lansat smartphone-ul Zenfone Max Pro (M1) si terminalul dispune de un hardware potent.

ASUS Zenfone Max Pro (M1) este echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 636 fabricat pe tehnologia de 14nm si tactat la 1.8 GHz, GPU Adreno 509, sunt disponibile variante dotate cu 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern, 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 6 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca in ambele variante, spatiul de stocare intern va putea fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara este tot duala si dispune de 16MP + 5MP, este dotata cu lentile wide si soft flash LED.

ASUS Zenfone Max Pro (M1) are un display IPS care masoara 5.99 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2160 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium iar terminalul dispune de tehnologia Face Unlock.

ASUS Zenfone Max Pro (M1) este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente si dispune de tehnologia Face Unlock.

Sistemul de sonorizare este stereo iar acesta este echipat cu un amplificator NXP Smart si cu siguranta este capabil sa redea un sound de calitate.

ASUS Zenfone Max Pro (M1) are 8.46 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 5.000 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea stock de android 8.1 Oreo.

ASUS Zenfone Max Pro (M1) este disponibil deja spre comercializare in mai multe variante de culoare si preturile pornesc de la 140 de dolari pentru varianta de baza si ajung la 200 de dolari pentru varianta de “top”.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Asus Zenfone 2 (ZE551ML) poate fi achizitionat acum la doar 655 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: androidauthority.com

Lasă un comentariu