ITHOT: Știri din IT & C

ASUS Zenfone Max M2 are un preț excelent acum și vine cu 3GB de RAM

ASUS Zenfone Max M2 este un nou smartphone mid-range care detine un raport extrem de atractiv intre pret si specificatii iar terminalul adopta un design elegant.

ZenFone Max M2 ithot ro 11 - ASUS Zenfone Max M2 are un preț excelent acum și vine cu 3GB de RAM

Smartphone-ul ASUS Zenfone Max M2 dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 632 tactat la 1.8GHz, GPU Adreno 506, sunt disponibile variante dotate cu 3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Asus Zenfone Max Pro M2 ithot ro 1 - ASUS Zenfone Max M2 are un preț excelent acum și vine cu 3GB de RAM

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP(f/1.8) + 2MP, este dotata cu EIS si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP(f/2.0) si are flash LED.

ASUS Zenfone Max M2 este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.3inci in diagonala si ruleaza 1520×720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

ASUS Zenfone Max Pro M2 ithot ro 112 - ASUS Zenfone Max M2 are un preț excelent acum și vine cu 3GB de RAM

ASUS Zenfone Max M2 este un smartphone dual-sim(nano + nano + microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are doar 7.7mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Asus Zenfone Max Pro M2 ithot ro 4 - ASUS Zenfone Max M2 are un preț excelent acum și vine cu 3GB de RAM

Smartphone-ul ASUS Zenfone Max M2 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la 299 de dolari iar pentru a beneficia de oferta accesati acest link.

huawei honor play 8a ithot.ro 11 - ASUS Zenfone Max M2 are un preț excelent acum și vine cu 3GB de RAM

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Honor Play 8A este disponibil acum la un super pret iar pentru detalii accesati acest link.

huawei honor play 8a ithot.ro 11 - ASUS Zenfone Max M2 are un preț excelent acum și vine cu 3GB de RAM

Lasă un comentariu